Ram; Wat zeggen de sterren over jouw sterrenbeeld?

De vurige ram
De vurige ram! (Bron: http://horoscooptijd.nl/ )gratis horoscoop

U heeft het geluk om ram te zijn want u bent een groot persoon die liefde en geluk brengt, zowel lichamelijk als spiritueel.

  • Liefhebbend
  • Trouw
  • Standvastig
  • Leergierig
  • Goede student
  • Verwaand
  • Open
  • Jaloers
  • Begripvol
  • Wraakzuchtig

Universele info over sterrenbeeld Ram:

De ram heeft veel energie en zelfvertrouwen, zij houden van een levendige situatie die hun intense mentale, fysieke en energie goed kan gebruiken. Zij leven in hun eigen wereldje vol fantasie en eigen ideeën, daarom heeft de ram een eigen wil en nood aan vrijheid en ruimte. Familie is voor hun nummer één.
De ram heeft het element vuur, dit betekend dat u een geboren leider bent met veel arbeidsvermogen en zelfvertrouwen.
Bij zonsopgang of zonsondergang voelt de ram zich één met de maan, zon en het vuur, door de prikkels die de maan afgeeft is de ram een overgevoelig persoon en kan dus sneller beïnvloed worden door andere hun gevoelens en emoties.
U droomt intens en echt, daarbij kan u uw dromen luidop vertellen, dit komt door de krachtige en fantasierijke geest van de ram.

Persoonlijkheid Ram :

Het vuur kan opborrelen bij u, neem uw vakantie in of dichtbij een natuurreservaat dit kan ten goede komen voor u humeur en relatie.
De openheid van de ram kan leiden naar zijn eigen eenzaamheid, als u emoties of gevoelens waarneemt die u niet begrijpt of misselijk word aan uw maag is het best om u een kwartier af te zonderen en terug tot uzelf komt, dit kan door ademhalingsoefeningen of als u een smartphone hebt kan u mindfulness apps downloaden en een korte meditatie uitvoeren.

Romance & Liefde Ram:

Simpel gezegd, als u de perfecte partner zoekt slaag uzelf dan een ram aan, desondanks de jaloezie zijn rammen beschermend over hun partner en zullen hem of haar innig liefhebben. Door de energie van de ram kan er wel eens een ongeremde explosie van passie losbarsten.
Een ram kan zich het best vinden met leeuwen of boogschutters.

Waar moet een Ram op letten bij de liefde?

Waar u op moet letten als u een relatie aangaat is om meer vertrouwen te hebben in uw eigen intuïtie en zelfwaarde, draag daarom wat meer blauw of verwen uzelf met een echte zilveren ring.

Werk & Financieel Geluk Ram:

Als het allemaal te vlotjes verloopt gaat de ram zich vervelen, routine is niets voor u, dagelijkse nieuwe uitdagingen is nodig. Vind de ram iets interessant is er een volle inzet en doorzettingsvermogen, u gaat ervoor of niet en uit uw mening duidelijk. Als het leiderstype naar boven komt, kan u nieuwe ideeën inblazen en een hechte groep creëren om het doel te bereiken.
Omdat de ram zijn of haar eigen ideeën heeft komt kritiek moeilijk binnen en kunnen ze opgeblazen reageren.
Een ram springt gemakkelijk van het ene naar het andere, u inzet kan van 100% uit het niets een duik naar beneden nemen, hierdoor kan u beroepsleven wel eens kraken.

Waar moet een Ram op letten om financieel geluk te verkrijgen?

De ram moet voorzichtig omgaan met stress en spanning, hierdoor kan u, uw levenskracht en mooie schittering die een ram uitstraat verliezen. Als u de kans hebt om paardenbloemen aan te kopen of zelf te kweken is het aangeraden dit te doen, dit is namelijk het mineraal dat het suikergehalte van de ram op peil houd.

Tips voor de ram :

Lees eens een boek over psychologie, u heeft namelijk een natuurlijke leugendetector die door de mensen heen kan kijken, altijd handig als u partner eens laat thuis komt. Of verdiep u in de onderwerpen grafologie en astrologie.

U bent een ram, verken de wereld op u eigen manier en leer elke dag iets nieuw bij. Klik hier voor gratis horoscoop lezen